Вече на 10 години Абакус Брокер се развива успешно в сферата на застрахователните услуги. Освен за цялостния екстериорен брандинг, постигнат с ефектни рекламни графики, изработка на обемни букви от плексиглас, качествен и траен брандинг на автомобил, този път за тях изработихме елегантна и ултра тънка текстилна табела, която стана част от интериора им.

Ефектни интериорни декорации

Текстилните табели са перфектно допълнение към различни интериорни помещения. За този проект избрахме табела с изключително тънък алуминиев профил, който прилепва плътно до стената, подобно на фототапет. За своя офис Абакус Брокер избраха свежа горска визия в перкспектива, която придава уют и дълбочина на офис помещението. Поставена на едната стена на офиса, текстилната табела създава комфортна работна среда за служителите и приветлива атмосфера за всички клиенти и посетители.

Какви са предимства на текстилните табели?

Текстилните табели имат няколко ключови предимства. Сравнени с фототапет, те са по-доброто рекламно или интериорно решение. При тях монтажът и демонтажът стават бързо и лесно, като не се наранява или поврежда повърхността, върху която са поставени. Могат да бъдат изработени с алуминиеви профили с различна дебелина, които не се деформират или огъват с времето. Освен това си предимство, могат да бъдат вграждани в ниши или да бъдат изработени двустранно. Но най-голямото им предимство, е че могат да бъдат осветени с LED осветление, което да придаде още по-ефектен вид на рекламното изделие.

Текстилните табели са отлично допълнение към интериора, независимо от естеството на бизнеса Ви.


Клиент:  Застрахователен офис Абакус Брокер


Дата:  Май 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив