Направихме красива светеща реклама за магазин Aquarium & iPet в МОЛ София. Основната дейност на фирмата е продажба на продукти за акваристиката, но магазинът им в търговския център предоставя нова услуга – тук може да откриете своя мечтан домашен любимец и всички аксесоари за него.

Aquarium МОЛ София промотира домашните любимци с идейна светеща реклама

Брандирахме входа на Aquarium МОЛ София с еталбондова табела, на която закрепихме светещи обемни букви, които да промотират мястото денонощно. Табелата, по цялата дължина на входа, е в черен цвят, на който отлично се открояват белите букви от плексиглас. Плексигласът е подходящ материал, когато търсим по-разчупен и нестандартен дизайн на рекламата. Това може да се види от надписа на магазин Aquarium & iPet, в който свързващата буква „i” е оформена като нагризан кокал. Надписът свети благодарение на вградени светодиоди G.O.Q. LED, а обемните букви красиво се отразяват в еталбондовата табела.

Транслуцентно фолио на 3M оформя ефектната визия на обемните букви

Използвахме транслуцентно самозалепващо фолио 3M Scotchcal 2330, с което облепихме лицата на част от буквите и се получи много ефектна визия. Върху буквата от бял плексигас „Q” апликирахме фолио в морско синьо, така тя прилича на вълна и препраща към основната дейност на фирмата – акваристиката. Лицето на буквата „i” пък оцветихме в червено. Малки черни точки, наподобяващи следа от лапичка, сложихме върху друга буква. Подчертаването с различни по форма и цвят букви насочва към дейностите на Aquarium & iPet.


Клиент:  Аквриум.БГ


Дата:  Октомври 2017


Гаранция: 3 години


Град: София