Стар Холидейс е туристическа фирма с богато портфолио от дестинации и туристически услуги. Тук може да планирате от А до Я почивката си в чужбина, да посетите близки и далечни места. Напълно оправдавайки мотото си  „Пътуване без граници“, Стар Холидейс ще сбъдне мечтата на всеки един пътешественик.

Променихме екстериорния вид на филиала на туристическата агенция в град Пловдив. Поставихме светеща табела над входа, а встрани от него закрепихме два дълги елемента от еталбонд. Брандирането завършихме, като залепихме на витрината полимерно фолио Scotchal 50 с детайли за фирмата – уеб сайтът и услугите предлагани от туроператора. Светещите винилни табели са широко популярни при брандирането на такъв тип обекти. Рекламата е лесна за монтаж и демонтаж, което я прави предпочитана за много от клиентите ни. Изключително здрави и устойчиви на външни условия, светещите табели освен това са и с ефектна визия.

Светеща табела от винил краси офиса на Star Holidays

Акцентът в рекламата на офиса на Star Holidays поставихме върху голямата светеща табела. Основата ѝ е от алуминиеви профили, към които захванахме винилно платно. На него апликирахме специално транслуцентно фолио 3M Scotchcal 2330, което пропуска светлината от вградени светодиоди G.O.Q. LED.

Използвайки основните цветове на фирмата – червено и синьо, оформихме още един рекламен елемент. От ляво на входа, скрихме един от улуците на сградата с две дълги плоскости от еталбонд. Върху него сложихме фолио за режещи плотери с уеб адреса и основните дейности на Стар Холидейс. Така своеобразната табела е лесно забележима за пешеходците и се вписа идеално в цялостния вид на обекта.


Клиент:  Star Holidays


Дата:  Март 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив