Трябват Ви идеи за външна реклама? Потърсете ги в Рекламна агенция Медия Дизайн!

Освен двете основни направления във външната реклама, които развиваме – изработка на табели и обемни букви, сме специализирани и в производство на тотеми, изделия от плексиглас и брандиране с фолио.

Реализираме проекти за традиционни или по-специфични външни реклами, според желанията на конкретния клиент. Ключово значение при създаването на рекламните изделия имат следните въпроси:

Kъде ще се монтира?
Kакво послание ще носи?
Kакви са размерите?
Светещ тотем за бензиностанция Energy Oil с LED модули SloanLED PosterBox 3
Тотеми
Брандиране на бус на Аутопро със специализирано фолио за автомобили
Брандиране на автомобили
Брандиране на витрина и врати от интериора на офис
Брандиране на обект
Плексигласови паравани против COVID
Изделия от плексиглас

След като получим необходимите отговори можем да предложим подходящата реклама, която да съответства на имиджа и дейността на компанията.

Светещи и несветещи тотеми

Изработваме светещи и несветещи рекламни тотеми с атрактивен дизайн и отлична функционалност.

Тези рекламни изделия намират приложение не само като външна реклама, а дори и като интериорна.

Подходящи са за външна реклама на бензиностанции, фирмени сгради, като указатели на местоположение на магазини и заведения.

Рекламните тотеми са предпочитани от клиентите, защото привличат внимание, имат висока трайност и минимална нужда от поддръжка.

Брандиране на автомобили

Брандирането с фолио на фирмените автомобили е част от рекламните кампании на повечето фирми. На практика те рекламират ежедневно и напълно безплатно продуктите и търговската марка пред широка аудитория. Този вид външна реклама е една 100% възвръщаема инвестиция – задължителна на конкурентния пазар.

В рекламна агенция Медия Дизайн можем да изпълним проекти за брандиране на автомобили с различна сложност и дизайн. Работим с висококачествено 3M фолио, специализирано за прилагане върху автомобили. Облепянето на фирмените коли с рекламно фолио се извършва от обучени професионалисти с опит в поставянето на автомобилни графики.

Качеството на материалите и прецизността при апликиране на рекламните графики гарантира трайност на рекламата и всички брандирани автомобили имат гаранция.

Брандиране на автомобили, процес на работа
Производство на външна реклама, Медия Дизайн

Брандиране на търговски обекти

Съществуват различни начини за брандиране на обекти: брандиране с фолио или винил, брандиране със светещи и несветещи реклами – табелиобемни букви или тотеми. Този тип реклама е отличен начин за привличане на потребителя към определена търговска марка. Много подходящи за брандирането на магазини са светещите табели заради атрактивния си външен вид. Добра имиджова реклама за офиси или хотели са обемните букви от неръждавейка със задно осветяване. Като по-евтин вариант за брандиране на интериори, например, се използва печатано фолио.

Рекламна агенция Медия Дизайн е с богат опит в проектирането на реклами за брандиране на обекти. Клиентите могат да се доверят на специалистите ни за дизайна, изработката и монтажа на рекламните табели, винили, фолио. Гарантирано ще получат коректно обслужване в рамките на уговорения срок.

Рекламни изделия от плексиглас

Рекламна агенция Медия Дизайн произвежда множество рекламни продукти от плексиглас: рекламни стойки, рекламни стелажи за продукти, дисплеи за брошури, баджове, кутии за дарения, номера за стаи, информационни табелки, кутии за бижута и други. Дизайнът на плексигласовите изделия се определя от функцията, която ще изпълняват. Стремим се изделията да са оригинални, с перфектна визия и отлична функционалност. Професионалистите ни от сектора за производство на продукти от плексиглас могат да реализират дори по-нестандартни идеи.

Какви са видовете външна реклама?

Основните направления във външната реклама са табели и обемни буквитотеми, изделия от плексиглас и брандиране с фолио върху обект или автомобил.

Нужна ли ми е външна реклама за моя бизнес?

Външната реклама е добър начин да привлечете вниманието на потенциалните си клиенти. Стилната и атрактивна визия печели доверие и създава любопитство, освен това е добър начин да заявите позицията си сред конкурентите.

Какво трябва да знам преди да поръчам реклама?

Ключово значение при създаването на рекламните изделия имат следните въпроси: Къде ще се монтира?, Какво послание ще носи?, Какви са размерите на рекламното изделие?

Защо да избера Рекламна агенция Медия Дизайн?

С нас можете да извървите целия път до създаването на идеалната рекламна визия за Вашия бизнес. Започвайки с доказани дизайнери, които да оформят идеите Ви в проект и завършвайки с опитни професионалисти, които да превърнат проекта в реалност. В Рекламна агенция Медия Дизайн също така използваме висококачествени, устойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот на рекламните изделия.