Бултекс 99 ЕООД е един от лидерите в страната в производството и доставка на защитно и работно облекло. Компанията е дистрибутор на водещите в областта европейски марки, а клиенти в България са ѝ едни от най-големите фирми. С търговска мрежа от магазини в цялата страна, както и собствен автопарк, Бултекс предоставя на своите клиенти най-висококачествените продукти при предпазните екипировки.

Направихме външно брандиране на магазина на Бултекс 99 в Русе. Като част от екстериорната реклама, поставихме две големи светещи табела – една ъглова, над входа на шорума, и по-малка квадратна – на една от стените на фасадата.

Мащабна ъглова табела от двете страни на входа на Bultex 99 Русе

Ъгловата табела и е по дължината на две от страните на Шоурума. Видимостта на рекламата е подобрена от разположението ѝ върху сградата. Изработихме мащабната табела оталуминиеви профили и винил, изпънат перфектно със специални щипки. Върху винила залепихме фолио за светеща реклама, с което оформихме белите надписи, насочващи към дейността и продуктите на Bultex 99 Русе. Използвахме също така червено, черно и оранжево фолио. Тези цветове повишават и привличат вниманието на пешеходците. Табелата има същия визуален ефект вечер, когато е осветена от вградените корейски светодиоди G.O.Q LED.

Светеща табела рекламира предпазните продукти на Бултекс 99

Другата табела също е с профили от алуминий, лицева част от винил и вградени светодиоди. Използвахме винил за дигитален печат от серията 3M Panagraphics III, на който изобразихме работник със защитно облекло.

И двете табели постигат максимален ефект и изпълняват основните си цели – видими са от голямо разстояние, а нощем са осветени и се открояват на фасадата на сградата. Освен това носят информация за дейността на фирма Бултекс 99, като привличат вниманието с яркостта и дизайна си.


Клиент:  Бултекс 99 ЕООД


Дата:  Юли 2017


Гаранция: 3 години


Град: Русе