Вградени

Осветяване на вградени обемни букви
Вградени обемни букви в табела от еталбонд
Релефни букви, вградени в еталбондова табела
Светещи обемни букви, вградени в Еталбонд

Кога се използват вградени обемни букви?

Когато плексигласовите букви са много малки и трябва да светят.

Ако обемните букви от плексиглас са с много малки размери и разстоянието между лицето и гърба им е прекалено малко, те не могат да се осветят. В този случай предлагаме вградени обемни букви като най-добрата алтернатива. Необходимо е да се изработи еталбондова кутия (табела), в която се вгражда осветлението. На местата, където ще са буквите, еталбондът е изрязан в съответната форма и е поставен прозрачен плексиглас, за да пропуска светлината. Върху всеки шаблон на буква на кутията се залепват релфни букви „сандвич“ с прозрачна основа и лице в желания цвят. На практика светлината прозира през табелата и прозрачния слой на релефната буква и буквите светят.

Еталбондова табела с вградени обемни букви Adidas Outlet
Sport Depot еталбондова табела с вградени обемни букви

За брандиране на обекти.

Системата с вградени в еталбонд светещи букви е идеална за брандиране на търговски обекти. Комбинацията на светещи букви и разнообразието на цветове на еталбонда е много ефектна реклама, която същевременно е и практична.

Освен табелата с вградени светещи букви, можем да поставим и облицовка на външни елементи, така че магазинът да се открои от заобикалящата го архитектурна обстановка. Понеже тази система за светещи букви, не изисква почти никаква поддръжка и е устойчива, много често се използва и от обекти, разположени в индустриални зони.

Защо да поръчате вградени обемни букви?

Този вид реклама е с висока трайност и здравина. Еталбондът е термоустойчив и пожароустойчив с висока издържливост (корозиязамърсяванекиселинни дъждовеултравиолетово лъчение и подобни). Монтирана в кутията, инсталацията е защитена от въздействието на външната среда и е напълно безопасна. На практика тази реклама няма нужда от поддръжка.

Системата еталбонд с вградени обемни букви е с отличен външен вид и това качество я прави все по-привлекателна за клиентите. За масовото използване на този тип реклама допринася и голямото разнообразие от цветове на еталбонда – стандартни и металици. Те се съчетават с фасадите на сградите или с фирмените цветове. Обемните букви светят силно, така рекламата е още по-атрактивна. Понеже буквите са много малки и фини, те изглеждат добре особено когато се гледат отблизо.

Понеже вградените обемни букви в еталбондова кутия, изглеждат много добре и цената за изработката им е изгодна, много клиенти избират точно този тип външна реклама. Клиентът получава изключително здраво и издръжливо изделие на ниска цена.

Светещите вградени обемни буквисе монтират много бързо и лесно. Всичко се сглобява още по време на изработката. След което екипът от специалисти на рекламна агенция Медия Дизайн единствено трябва да захване системата към фасадата на сградата. Целият процес на изработка на външни реклами отговаря на всички стандарти.

Изпълнени проекти на вградени обемни букви: