Вградените букви от плексиглас са едно отлично решение за изработка на ефектни рекламни табели. Те се изработват от един или няколко цвята плексиглас и както говори името им се вграждат в табела или облицовка от бонд. Ако е нужно лицето може да бъде от фолио (транслуцентно, непрозрачно или друго) или инокс. В някои случаи дори използваме и златна неръждаема ламарина или месинг. Заради това другото име на вградените букви е букви тип „сандвич“.

Вградени букви от плексиглас
Вградени сандвич букви от плексиглас
Вградени букви плексиглас
Вградени плексигласови букви

Възможност за изработка на много малки светещи надписи

Ако обемните букви от плексиглас са с много малки размери и разстоянието между лицето и гърба им е прекалено малко, те не могат да се осветят. В този случай предлагаме вградени букви като най-добрата алтернатива.

Необходимо е да се изработи еталбондова кутия (табела), в която се вгражда осветлението. На местата, където ще са буквите, еталбондът е изрязан в съответната форма и е поставен прозрачен плексиглас, който пропуска светлината. Върху всеки шаблон на буква на кутията се залепват релфни букви тип „сандвич“ с прозрачна основа и лице в желания цвят. На практика светлината прозира през табелата и прозрачния слой на релефната буква и буквите светят.

Вградени букви за всеки

Системата с вградени в еталбонд светещи букви е идеална за брандиране на всички видове търговски обекти. Комбинацията на светещи букви и разнообразието на цветове на еталбонда представлява много ефектна реклама, която същевременно е и практична.

Освен табелата с вградени светещи букви, можем да поставим и облицовка от бонд на външни елементи, така че магазинът да се открои от заобикалящата го архитектурна обстановка. Понеже тази система за светещи букви, не изисква почти никаква поддръжка и е устойчива, много често се използва и от обекти, разположени в индустриални зони.

Друго много разпространено приложение е изработка на табели със светещи букви за молове, търговски центрове, луксозни магазини и офиси. Възможността всеки един детайл да е прецизно лазерно изрязан прави този тип реклами много добри, когато се гледат отблизо.

Осветяване на вградените букви

Осветяването на вградените букви тип „сандвич“ е лесно и изключително качествено. Цялата електрическа система – модули, драйвери и окабеляване са разположени в кутията от бонд. Независимо от пълната IP68 защита ние използваме висок клас LED модули на световно признатия корейски производител G.O.Q. LED. Така спокойно даваме гаранция от 3 години за всяка наша табела с вградени букви.

За по-взискателните клиенти имаме и модули с по-високо качество – на американската компания SloanLED. С тях гаранцията на този тип табели става 5 годишна.

Важно е да се отбележи, че животът на табелите с вградени букви не колкото е гаранционния срок. Имаме табели по над 10 години и те изглеждат като нови.

Sport Depot еталбондова табела с вградени букви
Светеща табела с вградени букви Boutique
Кога се използват вградени обемни букви?

Когато рекламният надпис е много малък и трябва да свети
Едно от най-големите предимства на вградените букви е това, че не могат да бъдат изключително малки. Стандартните обемни букви се изработват на размери до максимум 10-12 см височина. Другият им недостатък е, че минималният обем е 6см.
За разлика от стандартните обемни букви ние можем да изработваме вградени букви дори и на 2-3 см височина. Всеки един детайл е прецизно лазерно изрязан, няма забележки по полирането на страниците или качеството дори и на най-дребния детайл.

Защо да поръчате вградени обемни букви?

Защото са здрави
Този вид реклама е с висока трайност и здравина. Еталбондът е термоустойчив и пожароустойчив с висока издържливост (корозия, замърсяване, киселинни дъждове, ултравиолетово лъчение и подобни). Монтирана в кутията, инсталацията е защитена от въздействието на външната среда и е напълно безопасна. На практика тази реклама няма нужда от поддръжка.
Защото изглеждат отлично
Системата еталбонд с вградени обемни букви е с отличен външен вид и това качество я прави все по-привлекателна за клиентите. За масовото използване на този тип реклама допринася и голямото разнообразие от цветове на еталбонда – стандартни и металици. Те се съчетават с фасадите на сградите или с фирмените цветове. Обемните букви светят силно, така рекламата е още по-атрактивна. Понеже буквите са много малки и фини, те изглеждат добре особено когато се гледат отблизо.
Защото са изгодни
Понеже вградените обемни букви в еталбондова кутия, изглеждат много добре и цената за изработката им е изгодна, много клиенти избират точно този тип външна реклама. Клиентът получава изключително здраво и издръжливо изделие на ниска цена.
Защото се монтират лесно
Светещите вградени обемни букви, се монтират много бързо и лесно. Всичко се сглобява още по време на изработката. След което екипът от специалисти на рекламна агенция Медия Дизайн единствено трябва да захване системата към фасадата на сградата. Целият процес на изработка на външни реклами отговаря на всички стандарти.

Имат ли недостатъци вградените букви?

Всъщност имат ограничения. Първото е, че задължително трябва да има табела под тях и тя трябва да бъде с минимален обем от 7см. Второто ограничение е, че обема им е не по-голям от 20мм, ако искате по-обемни букви тогава ще трябва да се ориентирате към някои от нашите други технологии за изработка.

Изпълнени проекти на вградени обемни букви: