Медия Дизайн ще реализира желаните от Вас обемни букви

Обемните букви са едни от най-атрактивните продукти за външна реклама и впечатляват с дизайн, изработка и изящество. Могат да бъдат светещи или несветещи и да се поставят както в интериор, така и върху фасади или на открити пространства в градска среда. Преимуществата им са много: атрактивна визия, издържливост на атмосферни условия като вятър, дъжд, сняг, студ или жега и не на последно място дълъг живот.

Обемните надписи придават стил на „марката“ и са предпочитани от компании, които желаят да имат по-авторитетно представяне пред своите клиенти. Употребата им е наложителна за реклами на фасади на банкови и застрахователни институции, търговски центрове и обществени сгради. Много подходящи са за заведения, ресторанти, магазини за модни стоки, както и за представителни офиси. Фактът, че са триизмерни, ги прави забележими през деня, а като прибавим осветлението – получаваме 24 часа работеща реклама, която рекламира марката.

Плексигласови букви Heineken, Channel letters Heineken
От плексиглас
Светещи обемни букви с плексиглас и алурапид, Bulbank
От алуминий
Обемни букви със задно осветяване за МУ Пловдив
Букви със задно осветяване
Обемни букви от инокс Анди
Обемни букви от инокс

Защо да поръчаме обемни букви от Медия Дизайн?

Създаваме красиви и трайни обемни букви, като за всеки проект наша основна цел е да предложим най-добрия вариант за изпълнението му. Благодарение на 30-те години работа в сферата на външната реклама, имаме ясен поглед как бързо и ефективно да реализираме проекти за обемни букви – светещи и несветещи. Квалифицираният ни екип е готов да предложи атрактивни и функционални надписи, които да рекламират вашия бранд дълги години. Сигурни в качеството на нашите рекламни букви, даваме между 3 и 5 години пълна гаранция за тях.

Качеството на изпълнение и коректното отношение с клиeнтите, ни помагат да имаме дългогодишни връзки с голяма част от нашите клиенти. Не случайно повечето от тях стават редовни, а отзивите им показват тяхната удовлетвореност. Вижте всички отзиви от клиенти.

Много големи букви Zona for home
Много големи обемни букви
Вградени букви в табела от бонд Rewardgateway
Вградени букви
Аутопро релефни букви тип сандвич
Релефни обемни букви

Какво печелите с обемни букви от Медия Дизайн?

✓ Разпознаваемост на Вашия бранд от потенциалните клиенти
✓ Перфектен имидж
✓ Спокойствие с дългогодишната гаранция за качество
✓ Бърза и качествена услуга, съобразена с Вашите нужди и изисквания
✓ Отговорността на фирма с 30 годишен опит

От какво зависи стойността на обемните букви?

Сред факторите, определящи стойността, са материалите, от които са изработени, дизайнът, както и това дали ще светят или не. Обемните букви са важна инвестиция и немалко клиенти гледат на тях като основен фактор в маркетинговата си стратегия. В крайна сметка – те са лицето на фирмата.

Буквите се изработват от висококачествени материали с гаранция за тяхната здравина и функционалност – плексиглас, поликарбонат, фолио 3M, алурапид, неръждаема ламарина и висококачествени светодиодни модули на едни от най-реномираните американски и корейски производители, с най-високото ниво на прахо- и водозащита IP68.

Всички наши обемни букви са с минимум 2 години гаранция, а за по-взискателните клиенти предлагаме и 5 годишна пълна гаранция.

Животът на изработените от нас продукти не свършва с изтичане на гаранционния период. Той е много по-дълъг от посочените срокове. На практика, изработваните от нас обемни надписи и лога функционират безпроблемно дълги години.