Client: Zagorka

Date: July 2016

Warranty: 3 years

Type: Illuminated acrylic face signs

Illumination: G.O.Q. LED

City: Plovdiv

Menu with illuminated snap frames

We branded the Regatta Pavilion, located in Plovdiv, with attractive luminous sign. Designed by Zagorka brand, the pavilion has a new, stylish look, and it is already clear what it offers. We have created a beautifully illuminated menu with six separate sectors, where the promotions of the pavilion and the main menu are placed.

Менюто всъщост е съставено от 6 светещи снап рамки от алуминий. Профилите им са фини и изглеждат елегантно и красиво, дори отблизо. За лице сме поставили плексиглас, апликиран с фолио с пълноцветен печат, на което изображенията и надписите са ясни и четливи. За осветяване на менюто сме използвали трайните и качествени светодиоди на корейския световен лидер в LED технологиите – G.O.Q. LED. Така изработено, менюто ще работи безпроблемно и ще има дълъг живот – поне 5 години след гаранционния.

Използването на светещи снап рамки е много подходящо и удобно за този тип обекти (закусвални, павилиони, заведения за бързо хранене и т.н). Благодарение на специалната техника на захващане, рекламите и промоциите могат да се сменят много бързо и това е изключително удобно за клиентите.

Облицовка от еталбонд с логото на Загорка

Долната част на павилион Регата сме облицовали с еталбонд в зелен цвят, в който е прорязано логото на Zagorka. На трите позиции, на които се намира логото са вградени обемни букви от 4мм плексиглас опал. Буквите са със скрито в еталбондовите кутии светодиодното осветление и логото Zagorka свети ярко бяло. принципът е същият като при табела от еталбонд с вградени букви.

От маркетинговия отдел на Загорка ни се довериха за визията и изпълнението на обекта. Използваните рекламни изделия при брандирането на павилион Регата с рекламите на Загорка имат 3 години пълна гаранция.

Подобни проекти